Laboratorium
Het immuunsysteem is een samenwerkend geheel van een groot aantal cellen en moleculen van de immuunrespons in het Multi cellulaire organisme, het bezit zowel een beschermende functie als een afvoerende functie.
Omdat de darm voor ca. 80% verantwoordelijk is voor de immuun capaciteit speelt voeding een belangrijke rol in deze weerstandsbepaling. De sterkte van de natuurlijk weerstand wordt bepaald door de aangeboren- en verworven immuniteit binnen het immuunsysteem.
Om het immuunsysteem te ondersteunen in deze belangrijke functies kunnen laboratoriumonderzoeken zorgen voor verantwoorde aanpassingen.
Samen met ons team bieden wij u de volgende mogelijkheden:

 • Wij vertalen de Lab. resultaten van uw Arts naar ondersteunende voedingsaanpassingen.
Betreft: hematologie, serologie, microbiologie, biochemie- en klinische chemie onderzoeken

• Wij analyseren uw voedselallergieën en –intoleranties naar praktijkmogelijkheden
Betreft: IgE, IgG, histamine, vitaminen/mineralen, gisten, schimmels, amylase, protease, lipase etc..

Wilt u graag aan u gezondheid werken of heeft u te maken met onverklaarbare klachten, dan is het een goed moment om dit te laten onderzoeken. Onze Laboratoriumonderzoeken op voeding IgE- en IgG-allergenen zijn een wetenschappelijke en verantwoorde methode om uw antilichamen te kunnen laten vaststellen. .
Immers de slijmvliezen en microbioom zijn de kracht van uw immuunsysteem als  eerstelijns-afweer ter bescherming tegen pathogene indringers, dit gebeurt via de huid, darmslijmvliezen, luchtwegen en genitalien.
De basis van gezondheid begint bij voeding, van waaruit alle lichaamsprocessen worden volbracht.
De verwerking van voeding is afhankelijk van uw darmgezondheid, enzymen, co-enzymen en co-factoren, die wederom weer mede afhankelijk zijn van uw vitaminen en mineralen inname uit voeding.
De omzetting en werking van medicatie is afhankelijk van uw DNA  ( farmacogenetisch onderzoek )

• Wij verwijzen u graag door naar een specifiek laboratorium voor onderzoeken en vertalen de resultaten naar een voor u persoonlijk interventieplan met evt. eliminatie-in-rotatie schema.
Lab. onderzoeken die u via ons kunt aanvragen zijn o.a.:

• Voedings IgE- en IgG- antistoffen
• Darmflora status
• Aminozuur analyse
• (zware) metalen
• DNA-paspoort

Wanneer u twijfelt over een gepast onderzoek willen wij u graag te woord staan en u verder informeren over uw persoonlijke mogelijkheden, stuur dan een Email naar info@immunofood.eu  zodat we een afspraak kunnen inplannen.

 

 

 

ImmunoFood B.V.
Spellestraat 49
4724SH Wouw (N.Br.)

Contact: 
Ineke van Eekelen
T: 0031 (0) 657 345 912

Gediplomeerd / Gecertificeerd:
Elementair-/Specifiek-/Dieetleer
HBO Medische Basiskennis
HBO Voedingsdeskundige

HSN / SVH:
Sociale Hygiëne
Allergenen training
HACCP

Consultprijs: 
€ 65,- / per uur excl. 21% btw